Przystawka Anchois Z Bułką Tartą I Szalotki

Przystawka Anchois Z Bułką Tartą I Szalotki
Przystawka anchois z bułką tartą i szalotki to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marynowanych sardeli, szalotki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Spróbuj Spaghetti z anchois i bułką tartą, Brokuły Rabe z anchois i bułką tartą, oraz Włoska fasolka szparagowa z anchois i bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyjąć skórki z chleba i pokroić na grzanki wielkości kęsa.Natrzyj czosnek na dnie małej patelni bezpiecznej dla piekarnika, dodaj 2 łyżeczki oliwy z oliwek. Grzanki wcierać w olej, aż wszystko wchłoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
GrzankiGrzanki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Piec przez 7-10 minut lub do głębokiego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć i odstawić na bok.Sardele pokroić na trzy części. Wrzuć szalotki. Podzielić na małe kubki, ramekins lub miski między 4 i 8 uncji i nestle w grzankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn