Przystawka Anchois Z Bułką Tartą I Szalotki
Przystawka anchois z bułką tartą i szalotki to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marynowanych sardeli, szalotki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Spróbuj Spaghetti z anchois i bułką tartą, Brokuły Rabe z anchois i bułką tartą, oraz Włoska fasolka szparagowa z anchois i bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Wyjąć skórki z chleba i pokroić na grzanki wielkości kęsa.Natrzyj czosnek na dnie małej patelni bezpiecznej dla piekarnika, dodaj 2 łyżeczki oliwy z oliwek. Grzanki wcierać w olej, aż wszystko wchłoną.
Piec przez 7-10 minut lub do głębokiego złotego koloru.
Wyjąć i odstawić na bok.Sardele pokroić na trzy części. Wrzuć szalotki. Podzielić na małe kubki, ramekins lub miski między 4 i 8 uncji i nestle w grzankach.