Przyprawiony Dżem Żurawinowy Cabernet

Przyprawiony Dżem Żurawinowy Cabernet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj przyprawionego dżemu żurawinowego Cabernet. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, cukier granulowany, anyż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ypocras-czerwone wino z Cabernet Sauvignon z Winnicy Mira, Cabernet-sos żurawinowy z figami, oraz Pieczony Cabernet + Cytrusowy Sos Żurawinowy.

Instrukcje

1
Pulsuj żurawinę w robocie kuchennym, aż zostaną grubo posiekane, około 8 do 10 krótkich impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przełożyć je do dużego, grubodennego garnka i dodać wino, 1/2 szklanki wody, anyż Gwiaździsty i laski cynamonu. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Posyp pektynę mieszanką żurawinową i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z masłem. Powrót mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
PektynaPektyna
4
Dodaj suszoną żurawinę, a następnie cukier na raz. Powrót mieszaninę do wrzenia i gotować twardo przez jedną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni dżemu zimną metalową łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Usunąć i wyrzucić anyż Gwiaździsty i laski cynamonu. Kadzi dżem do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn