Przyprawiona kawa z likierem i chlebem z orzechów daktylowych z sosem Chutney

Potrzebujesz napój bezglutenowy i wegetariański? Przyprawiona kawa z likierem i chlebem z orzechów daktylowych z sosem Chutney może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 19g tłuszczu i w sumie 326 kalorii. Mieszanka skrystalizowanego imbiru, cukru pudru, skórki pomarańczy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 20%. Spróbuj Likier kawowy budyń chlebowy z sosem karmelowym, Data i nakrętki moc bary, oraz Kawa Może Daktylowo-Orzechowy Chleb dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Składniki pulsu dla sera rozprzestrzeniają się w robocie kuchennym, aż mieszanina zostanie połączona.
Przenieś pastę do małego naczynia do serwowania i udekoruj ogolonym skrystalizowanym imbirem.
Podawać z chlebem daktylowym.
Zaparz dzbanek kawy, wkładając skórkę pomarańczową, goździki i cynamon do fusów przed zaparzeniem. Uzupełnij kawę koniakiem lub likierem. Zanurz brzegi kubków do kawy w ciepłej wodzie, a następnie posmaruj cukrem.