Przyprawa Z Grilla Z Pieprzem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanego pieprzu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, oliwki kalamatan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Halibut z smakiem trzech pieprzyków, Grillowany stek z pieprzem, oraz Grillowane Ostrygi Z Dodatkiem Grejpfruta I Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Umieść paprykę na stojaku do grillowania. Grill, bez pokrywy, na średnim ogniu 5 do 7 minut, często obracając, aż papryka pęcherze.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie na suwak; zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Paprykę pokroić na 1/2 cala kawałki.
Połączyć paprykę i pozostałe składniki w średniej misce; wrzucić dobrze.