Przeszklone stojaki z jagnięciny

Przeszklone stojaki z jagnięciny
Przeszklone Stojaki jagnięce mogą być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 87g tłuszczu i w sumie 1189 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,7 USD za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, miodu, francuskiej jagnięciny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest dobry. Stojaki Jagnięce Z Białą Fasolą, Azjatyckie Stojaki jagnięce z sosem sezamowym, oraz Pomidor Sezam Crusted Jagnięcina Stojaki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ułóż jagnięcinę na wysmarowanej tłuszczem blasze wyłożonej folią. Nałóż kawałek wytrzymałej folii na kości, aby zapobiec nadmiernemu wybrzuszeniu. W małej misce wymieszaj miód, konfitury, olej i sok z limonki. Odstaw 1/2 szklanki. Nałóż połowę pozostałej glazury na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Broil 4-6 w. od ognia przez 10-12 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°), fastrygując raz pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika i luźno przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstaw na 5 minut przed cięciem.
5
Posmaruj zarezerwowaną glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn