Przeszklone Kotlety Wieprzowe Podwójnie Krojone

Przeszklone Kotlety Wieprzowe Podwójnie Krojone
Przeszklone Podwójne kotlety wieprzowe zajmuje około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 102g białka, 58g tłuszczu i w sumie 1671 kalorii. Za 12,51 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i weź ocet jabłkowy, pieprz cayenne, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako drogie danie główne. 10 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Wieprzowe Podwójnie Grubo Krojone, Kotlety Wieprzowe Z Pekan Crusted Double-Cut, oraz Kotlety wieprzowe podwójnie krojone z masłem czosnkowym.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 2 łyżki soli, czarny pieprz, brązowy cukier i paprykę, a następnie natrzyj kotlety. Zawiń w folię i wstaw do lodówki na 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie przygotuj sos: roztop masło w rondelku na średnim ogniu, następnie dodaj cebulę i gotuj do zeszklenia, około 4 minut. Dodaj ocet i brązowy cukier, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj ketchup, sok jabłkowy, syrop, bourbon, suszone śliwki, sos Worcestershire, cayenne, 1 łyżkę soli i 1 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i zagotuj. Zredukuj do wrzenia i gotuj, aż zgęstnieje, około 30 minut. Puree z blenderem zanurzeniowym lub w zwykłym blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
śliwkiśliwki
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzej grill do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Posmaruj ruszty olejem roślinnym, a następnie umieść kotlety bezpośrednio nad płomieniem i grilluj, aż będą zaznaczone i ugotowane w połowie, około 15 minut. Obróć kotlety i umieść na chłodniejszym miejscu grilla (takim jak krawędzie); przykryj i gotuj, aż termometr włożony do najgrubszej części zarejestruje 140 stopni F do 145 Stopni F, 15 do 20 minut. Odsłoń i posmaruj kotlety ze wszystkich stron przygotowanym sosem, a następnie przykryj i gotuj do oszklenia, jeszcze około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przełóż na deskę do krojenia i posmaruj sosem. Namiot z folią i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Podawać z większą ilością sosu i wędzoną kukurydzą na kolbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Obierz łuski z kukurydzy i usuń jedwab. Posmaruj jądra masłem i posyp solą i wędzoną papryką. Złóż łuski z powrotem na kukurydzę i grilluj na małym ogniu, aż będą ugotowane, od czasu do czasu obracając, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Zdjęcia: Con Poulos

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Ławka Sonoma Coast Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn