Przepiórki owinięte boczkiem faszerowane kozim serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać boczek owinięte przepiórki Nadziewane kozim serem spróbować. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 3,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Daktyle zawijane w boczek faszerowane kozim serem, Kozi Ser Faszerowany Boczek Zawinięty Jalapeno Przystawka, oraz Remix: boczek zawijany kurczak faszerowany kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić każdą przepiórkę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem.
Przenieść do 1 do 2 dużych misek, dodać olej, tymianek i czosnek, i wrzucić do połączenia. Przechowywać w lodówce, pokryte, co najmniej 1 godzinę i do 48 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Usuń 1 przepiórkę z marynaty. Studzimy 1 uncję koziego sera i 1 gałązkę rozmarynu. nogi łączymy luźno sznurkiem kuchennym. Zawiń 1 pasek boczku wokół piersi i przepiórki przenieść, piersi bok do góry, do obręczy blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi przepiórkami, używając 2 do 3 blach do pieczenia. Pieczeń, aż tylko gotowane przez (pokroić w wewnętrznej części uda; mięso nadal będzie lekko różowy), o 15 protokół.
Jeśli wolisz, przepiórki mogą być grillowane, a nie pieczone. Aby uniknąć flary z kapiącego tłuszczu, ugotować boczek osobno i wepchnąć go do jamy każdego ptaka wraz z serem.