Przepis na łososia z chrzanem
Przepis na łososia z chrzanem jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz bułkę tartą, pietruszkę z płaskim liściem, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś Chrupiący Chrzan, Filet Z Łososia Chrupiącego Chrzanem, oraz Chrzan i Crumb Crusted łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. łososia przyprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu i ułożyć na rozgrzanym piekarniku sheet.In w małej misce, połączyć bułkę tartą, chrzan, pietruszkę i 1 łyżkę oleju. Łososia polać mieszanką, delikatnie naciskając, aby się przylgnął.Pieczeń do nieprzezroczystego w całym, 12 do 15 minutes.In średnia miska, wrzucić zieleninę, ocet, pozostałą łyżkę oleju, a łyżeczka każdej soli i pieprzu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.