Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami

Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami
Przepis na pstrąga z dzikim ryżem, Radicchio i pomarańczami to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz radicchio, koszerna sól i pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wild Fried Rice Recipe, Wild Rice Pepper Salad Recipe, oraz Przepis Na Farsz Z Dzikiego Ryżu I Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, podrzucając raz, aż pachnące, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ostudzić, a następnie z grubsza posiekać.
4
Odetnij skórkę i skórkę z 2 pomarańczy. Pracując nad średnią miską, przeciąć po obu stronach każdego pomarańczowego segmentu, uwalniając segmenty do miski.Sok pozostałą pomarańczę i dodać sok do miski wraz z radicchio, pekan, 1 łyżka oleju, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Pstrąga doprawiamy łyżeczką soli i pieprzu. Najpierw gotować ze skóry w dół, partiami, aż do ugotowania, od 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
PstrągPstrąg
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podajemy pstrąga na ryżu. Wierzch wymieszać z pomarańczą i posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn