Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami

Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami
Przepis na pstrąga z dzikim ryżem, Radicchio i pomarańczami to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz radicchio, koszerna sól i pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wild Fried Rice Recipe, Wild Rice Pepper Salad Recipe, oraz Przepis Na Farsz Z Dzikiego Ryżu I Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, podrzucając raz, aż pachnące, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ostudzić, a następnie z grubsza posiekać.
4
Odetnij skórkę i skórkę z 2 pomarańczy. Pracując nad średnią miską, przeciąć po obu stronach każdego pomarańczowego segmentu, uwalniając segmenty do miski.Sok pozostałą pomarańczę i dodać sok do miski wraz z radicchio, pekan, 1 łyżka oleju, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Pstrąga doprawiamy łyżeczką soli i pieprzu. Najpierw gotować ze skóry w dół, partiami, aż do ugotowania, od 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PstrągPstrąg
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podajemy pstrąga na ryżu. Wierzch wymieszać z pomarańczą i posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
PstrągPstrąg
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn