Przepis na pesto z rukoli orzechowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przyprawy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 935 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rukoli, parmezanu, oleju z orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez nomeatathlete.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Spróbuj Pesto z rukoli i orzecha włoskiego, Pesto Z Rukoli Orzechowej, oraz Pesto Z Rukoli Orzechowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zagotuj wodę do makaronu; sól, aż będzie smakował jak Morze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
2
Dodaj makaron i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Podczas gdy makaron gotuje, połączyć rukolę, orzechy włoskie, ser, czosnek, i sok z cytryny w robocie kuchennym. Proces przez kilka sekund, aż grubo zmielone. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli skrop w oleju, aż mieszanina będzie prawie gładka, z niewielką konsystencją.