Przepis Na Ciasto Jeżynowo-Jabłkowe

Przepis Na Ciasto Jeżynowo-Jabłkowe
Przepis na ciasto jeżynowo-jabłkowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 543 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło plus ekstra, jeżyny, imbir w syropie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Przepis Na Limeadę Jeżynową, oraz Przepis Na Lody Jeżynowe dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn