Przekąski ze słodkich ziemniaków zawijane w bekonie
Potrzebujesz bezglutenowego hor d'oeuvre? Ukąszenia słodkich ziemniaków owinięte w bekon mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis przeznaczony jest dla 32 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 160 kalorii. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup paski bekonu, słodkie ziemniaki, sól i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 18%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Bitesy ziemniaczane zawijane w bekonie z pikantnym sosem śmietanowym, Bitsy ze słodkich ziemniaków z awokado i boczkiem oraz Bitesy ze słodkich ziemniaków z awokado i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszaj masło i przyprawy.
Dodaj ziemniaki i wrzuć do panierki.
Umieść brązowy cukier w płytkiej misce. Owiń jeden kawałek boczku wokół każdej kostki słodkich ziemniaków; zabezpieczyć wykałaczką. Zanurz każdą stronę w brązowym cukrze.
Umieścić na wyłożonej papierem pergaminie o wymiarach 15x10x1 cali. taca do pieczenia.
Piec 40-45 minut lub do momentu, aż bekon będzie chrupiący, a słodkie ziemniaki miękkie.
Podawać z syropem klonowym.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.