Przekąska z cebulą i śmietaną
Przystawka z cebulą i śmietaną trwa około 20 minut od początku do końca. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 188 kalorii. Ten przepis służy 24 osobom. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wystarczy mieszanka octu, cukru, majonezu i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 14%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Przystawka z kremowym serkiem żurawinowym, Przystawka z pieczonym serkiem śmietankowym i Przystawka z pieczonym serkiem śmietankowym.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze cztery składniki; doprowadzić do wrzenia. Wrzuć krążki cebuli do wrzącej mieszanki; gotować przez 5 minut. Przykryj i zdejmij z ognia.
Odstaw na 20-30 minut lub do momentu, aż cebula stanie się przezroczysta; odpływ. Fajny.
W misce ubij majonez na gładką masę; wymieszać z cebulą. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bollinger Brut Special Cuvee. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.