Przegrzebki ziołowo-sezamowe z sałatką z pomarańczy i kopru włoskiego
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz koper włoski, liście pietruszki, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą, Czarno-pomarańczowy przepis: Mak-crusted Sea przegrzebki na koper włoski A, oraz Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połącz pietruszkę, tymianek, sezam, skórkę z cytryny i liście kopru włoskiego. Doprawić przegrzebki solą i pieprzem.
Boki przegrzebków zwijamy w mieszance ziołowej. Płaszcz żeliwną patelnię lub patelnię nonstick z oliwą z oliwek, około 2 łyżki stołowe.
Miejsce przegrzebki w gorącej patelni i sear o 2 minut na stronie, aż przegrzebki są nieprzezroczyste i firmy.
Do miski włożyć pomarańczę i koper włoski. Skórkę i sok z cytryny na pomarańczy i kopru włoskiego. Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz skropić oliwą z oliwek. Wrzucić delikatnie i umieścić na talerzach do serwowania.
Umieść podsmażone przegrzebki na górze.