Przegrzebki zawinięte w bekon z pikantnym majonezem
Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 325 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 1,33 USD za porcję. 34 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś przegrzebki, cienki boczek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przegrzebki zawinięte w bekon z pikantnym majonezem z kolendry, Przegrzebki owinięte boczkiem BBQ, oraz Przegrzebki Owinięte Boczkiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Podgrzej brojlery. Zawiń każdy przegrzebek w kawałek boczku i zabezpiecz go wykałaczką.
Zawinięte w boczek przegrzebki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Gotuj je pod brojlerem przez około 10 do 15 minut, aż boczek się ugotuje, obracając raz.
Zrób pikantny majonez, łącząc majonez, pastę chili, sok z limonki i posiekaną kolendrę. Dobrze wymieszaj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do użycia.
Do podania ostrożnie obierz liście sałaty i wyłóż duży talerz filiżankami sałaty. Na wierzch każdy z przegrzebkiem owiniętym boczkiem, 2 plasterkami awokado i łyżką pikantnego majonezu.
Udekoruj liśćmi kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to moje najlepsze typy przegrzebków. Chardonnay i chenin blanc świetnie pasują do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli Twoje przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir]()
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat