Przegrzebki Zatokowe Smażone

Przegrzebki Zatokowe Smażone
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Smażone przegrzebki Bay może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane Przegrzebki Z Podsmażonymi Ogórkami, Sałatka Zimowa z zapiekanymi przegrzebkami, oraz Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem.

Instrukcje

1
Paprykę pokroić w paski 1/4 cala; pokroić zieloną cebulę na kawałki 1 cala. Grzyby pokroić, pomidory posiekać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grube PrecleGrube Precle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki
3
Dodaj paprykę, cebula, grzyby, i czosnek; smażyć 2 do 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
4
Usuń warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
5
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni; dodać przegrzebki, i smażyć 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Grube PrecleGrube Precle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki
6
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty. Wymieszać z sauted warzywa, pomidory, sól, i pieprz; gotować, aż dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Podawać na ryżu, i posypać mieloną natką pietruszki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn