Przegrzebki z orzechami laskowymi i brązowym masłem Vinaigrette

Przegrzebki z orzechami laskowymi i brązowym masłem Vinaigrette
Przegrzebki z orzechami laskowymi i brązowym masłem Vinaigrette to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 3G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka tymianku, szalotki, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Orzechami Laskowymi Przepis, Szparagi z przegrzebkami, rumianym masłem i Prosciutto, oraz Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowym z rumianym masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż głęboki złoty kolor i większość piany ustępuje, często mieszając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść masło do miski, zastrzegając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać przegrzebki z solą, pieprz, i 1/2 łyżeczka tymianku; Dodaj do reserved patelni i gotować, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 1 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Dodaj szalotki, orzechy laskowe, i pozostałe 1 łyżeczka tymianku na patelni; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
SzalotkaSzalotka
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj rumiane masło i ocet; wymieszać, aby wymieszać. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
OcetOcet
MasłoMasło
8
Rukolę podzielić na 2 płytki. Top z przegrzebków i łyżka ciepłe vinaigrette nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Rukiew WodnaRukiew Wodna
PrzegrzebkiPrzegrzebki

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn