Przegrzebki z orzechami laskowymi i brązowym masłem Vinaigrette
Przegrzebki z orzechami laskowymi i brązowym masłem Vinaigrette to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 3G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka tymianku, szalotki, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Orzechami Laskowymi Przepis, Szparagi z przegrzebkami, rumianym masłem i Prosciutto, oraz Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowym z rumianym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż głęboki złoty kolor i większość piany ustępuje, często mieszając, o 4 protokół.
Przenieść masło do miski, zastrzegając patelni.
Posypać przegrzebki z solą, pieprz, i 1/2 łyżeczka tymianku; Dodaj do reserved patelni i gotować, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 1 1/2 protokół na stronę.
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Dodaj szalotki, orzechy laskowe, i pozostałe 1 łyżeczka tymianku na patelni; wymieszać 30 sekund.
Dodaj rumiane masło i ocet; wymieszać, aby wymieszać. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Rukolę podzielić na 2 płytki. Top z przegrzebków i łyżka ciepłe vinaigrette nad.