Przegrzebki Z Indyka
Scallopini z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, pietruszkę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie Przegrzebki Z Indyka, Przegrzebki z indyka z cytryną i kaparami, oraz Przegrzebki z indyka w sosie morelowym.
Instrukcje
Spłaszczyć indyka do 1/4-in. grubość. W płytkiej misce, połączyć mąkę, sól i pieprz. W innej misce ubij jajko i wodę. W trzeciej płytkiej misce, połączyć bułkę tartą i ser.
Zanurzyć indyka w mieszaninie mąki, następnie zanurzyć w mieszaninie jaj i pokryć okruchami.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować indyka przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a powłoka będzie złotobrązowa.
Posypać natką pietruszki.