Przegrzebki z boczkiem z indyka z zwiędłym szpinakiem
Ten przepis służy 30 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka przegrzebków morskich, szary Poupon kraju musztarda dijon, oscar mayer wybiera nieutwardzony boczek z indyka, a garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś zawinięty w boczek ze zwiędłym szpinakiem, Przegrzebki Ze Zwiędłym Szpinakiem I Rukolą, oraz Zapiekane przegrzebki na zwiędłym szpinaku #WeekdaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat 1 Łyżka. olej, musztarda, ocet i woda z trzepaczką do wymieszania.
Owinąć boczek wokół przegrzebków; zabezpieczyć wykałaczkami.
Rozgrzać pozostały olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać przegrzebki; gotować od 1 do 2 min. z każdej strony lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj szpinak na patelni; gotować 1 do 2 min. albo dopóki szpinak nie zacznie więdnąć, mieszając od czasu do czasu.
Szpinak ułożyć na 4 talerzach sałatkowych.
Usuń i odrzuć wykałaczki z przegrzebków; umieść 2 przegrzebki na każdym talerzu.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.