Przegrzebki Panko z Zielonym Chutney Chile
Przegrzebki Panko z Zielonym Chutney Chile wymaga ok. 25 godzin od początku do końca. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 60. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, przegrzebki morskie, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Przegrzebki Panko z Zielonym Chutney Chile, Grouper z Tomatillo-Zielonym Chutney Chile, oraz Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile.
Instrukcje
Purée Chutney składniki w blenderze, mieszając od czasu do czasu, aby pomóc mieszania, i przenieść do miski. Doprawić chutney solą i pieprzem i schłodzić, przykryte, aż będzie gotowe do użycia.
Usuń mięśnie z boku przegrzebków, jeśli nadal są przymocowane. Pat przegrzebki suche i doprawić solą i pieprzem.
Jajka i mleko ubić w płytkiej misce. Włóż panko do innej płytkiej miski. Zanurz przegrzebki, 1 na raz, w mieszaninie jaj, a następnie w panko, obracając się do płaszcza, i przenieść do tacy.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować przegrzebki, 12 na raz, aż po prostu gotowane przez i złoty kolor (dostosować ciepło w razie potrzeby), o 1 1/2 protokół z każdej strony. Umieść przegrzebki gotowane w 1 warstwie na stojaku ustawionym w płytkiej patelni do pieczenia. Między partiami ostrożnie wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i dodaj więcej oleju.
Piec przegrzebki w środku piekarnika, aż po prostu ogrzane przez, o 3 protokół.
Podawać przegrzebki z chutney.
* Chutney może być wykonane 3 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.* Przegrzebki można pokryć panko na 4 godziny i schłodzić, przykryć. Panfry je 1 godzinę do przodu i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.