Przegrzebki au Vermouth
Przegrzebki au Vermouth może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, por cięty julienne, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Przegrzebki z puree z grochu i sosem Wermutowym, Przegrzebki cielęce z kaparami, wermutem i koperkiem, oraz Kurczak Z Wermutem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paruj pierwsze 4 składniki, pokryte, 14 minut lub do chrupkości.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; smażyć 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Dodaj przegrzebki; smażyć 30 sekund.
Dodaj wermut; przykryć i gotować 3 protokół.
Usuń przegrzebki z patelni za pomocą szczelinowej łyżki, rezerwując mieszaninę wermutu na patelni. Podzielić przegrzebki równomiernie między 4 talerze; top każdy z 1/2 szklanki mieszanki pora.
Dodaj sól, ostry sos i pieprz do mieszaniny wermutu na patelni; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać szczypiorek i sok z cytryny. Łyżka 3 łyżki sosu na każdej porcji.