Przegrzebki a la Provençal

Przegrzebki a la Provençal
Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli $3.29 za porcję spada w budżecie, przegrzebki à la Provençal może być ogromny bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebki prowansalskie Ina, Przegrzebki Prowansalskie, oraz Pot Prowansalski Au Feu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. w misce połącz pomidory z 2 łyżkami czosnku, 3 łyżeczkami tymianku, 3 łyżeczkami oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Zalać patelnię z oprawkami w sprayu do gotowania; rozprowadzić mieszankę pomidorową na patelni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż pomidory będą miękkie i lekko zwęglone, 20 do 25 minut. Mieszaj kukurydzę do mieszanki pomidorowej. W tej samej misce, wrzucić przegrzebki z pozostałych 2 łyżeczki tymianku, 2 łyżeczki oleju, 1/2 łyżki czosnku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
KukurydzaKukurydza
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieść przegrzebki na wierzchu mieszaniny pomidorów; piec, aż przegrzebki są po prostu gotowane przez, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć przegrzebki na talerz; cutin pół. Ocet wymieszać i 2 łyżki ziół do mieszanki pomidorowej. Rukolę, mieszankę pomidorową i przegrzebki podzielić na 4 miseczki; posypać pozostałą 1 łyżką ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
RukolaRukola
OcetOcet
PomidorPomidor
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn