Przegrzebek Seviche

Przegrzebek Seviche
Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sok z limonki, pieprz serrano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Przegrzebek - Papaja Seviche, Przegrzebek Seviche Z Daikonem, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój każdy przegrzebek poziomo na 3 równe plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
2
Umieść przegrzebki w naczyniu nonaluminum.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Dodać sok z limonki i pozostałe składniki; wrzucić do herbu (mieszanka soku powinna obejmować przegrzebki). Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc, mieszając mieszaninę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SokSok
4
Podawać przegrzebki na zimno za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn