Przegrzebek i pomidor Sauté

Przegrzebek i pomidor Sauté
Przegrzebek i pomidor Sauté jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Przegrzebki i ziemniaki Saute, Zapiekanka z sosem Miso, oraz Ravioli przegrzebkowe z suszonym sosem pomidorowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj przegrzebki do patelni i gotować 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czosnek na patelnię; gotować 1 minutę lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić i wyrzucić 1/2 szklanki płynu z pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
6
Dodaj pomidory i pozostałą ciecz do patelni, zmiażdżąc pomidory lekko łyżką; gotuj 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać wino i kolejne 7 składników( przez czarny pieprz); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WinoWino
8
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn