Przegrzebek i pomidor Sauté
Przegrzebek i pomidor Sauté jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Przegrzebki i ziemniaki Saute, Zapiekanka z sosem Miso, oraz Ravioli przegrzebkowe z suszonym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki do patelni i gotować 2 protokół z każdej strony.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj czosnek na patelnię; gotować 1 minutę lub aż lekko rumiane.
Odcedzić i wyrzucić 1/2 szklanki płynu z pomidorów.
Dodaj pomidory i pozostałą ciecz do patelni, zmiażdżąc pomidory lekko łyżką; gotuj 2 minuty.
Dodać wino i kolejne 7 składników( przez czarny pieprz); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania.