Przegrzebek Burger Sliders z Kolendro-Limonkowy majonez
Przegrzebek Burger suwaki z kolendry-Limonka Mayo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 402 kalorie, 3G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, olej roślinny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burger Sliders z karmelizowaną cebulą i Chipotle Mayo, Grillowane Burgery z kolendry z Teriyaki i ananasem, oraz Cilantro Lime Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni saute cebuli na maśle na średnim ogniu, aż półprzezroczyste. Super.
Umieść przegrzebki w robocie kuchennym i pulsuj, aż grubo posiekasz lub posiekasz ręcznie.
Przenieść do dużej miski i dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem oleju roślinnego.
Dodać schłodzoną cebulę.*
Kształt mieszaniny na małe hamburgery, około 2 cale średnicy.
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem, przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki i gotować, aż rumiane i gotowane przez.
Umieścić na małych miękkich rolkach obiadowych i top z odrobiną Cilantro-Limonkowy majonez.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Zmiksuj wszystkie składniki w robocie kuchennym z wyjątkiem majonezu oraz soli i pieprzu. Proces, aż kolendra jest w porządku.
Dodać majonez i proces tylko do mieszania. Doprawić solą i pieprzem, do smaku
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.