Przecier Z Pasternaku Z Marchwi

Przecier Z Pasternaku Z Marchwi
Przecier z pasternaku z marchwi jest bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 35 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, marchwi, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy są Przecier Z Marchwi I Pasternaku, Przecier Z Pasternaku Waniliowo-Marchewkowego, oraz Puree Z Kalafiora, Marchwi I Pasternaku.

Instrukcje

1
Miejsce 2 w. z wody w dużym rondlu; dodać marchewkę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
2
Dodać pasternak; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości warzyw.
3
Drenaż.
4
Umieścić warzywa w robocie kuchennym; dodać masło, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładki.
5
Przełożyć do miski.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn