Provencal Seafood Bisque

Provencal Seafood Bisque
Jeśli masz mniej więcej 45 minut spędzić w kuchni, prowansalskie Owoce morza Bisque może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. 292 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka boczku, skórka pomarańczowa, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Prowansalskie Ciasto Z Owocami Morza, Prowansalski Gulasz Z Owoców Morza # SundaySupper, oraz Bisque Z Owocami Morza.

Instrukcje

1
Gotować boczek: gotować boczek na średnim ogniu w garnku 6 do 8 quart, aż będzie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Boczek wyjąć z garnka łyżką szczelinową. Odstawić na papierowy ręcznik, aby później użyć go do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Ugotować cebulę, seler, marchew: zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę, seler i marchew. Gotować przez 3-4 minuty, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta. Nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Posypać wszystko solą, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj rybę, pomidory i czosnek i gotuj przez kolejne 2-3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodaj skórkę pomarańczową, cayenne i szafran, a następnie dodać zasobów skorupiaków lub cokolwiek zdjęcie używasz. W szczypcie można nawet użyć bulionu z kurczaka lub warzyw, ale smak zupy będzie inny. Dusić delikatnie-nie pozwól, aby się gotowało-przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
SkorupiakiSkorupiaki
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
SzafranSzafran
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Zupę przecier: przygotuj kolejny garnek. Napełnij Blender jedną trzecią drogi zupą i zmiksuj ją na wysokim poziomie (zaczynając od niskiego, a następnie zwiększając do wysokiego) przez 1 minutę lub do momentu, gdy będzie dobrze przecierana. Pracę w partiach przecieru resztę zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Przecieraną zupę wlać do czystego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Umieść zupę na średnim ogniu i dodaj śmietanę. Dobrze wymieszać i posolić, dodając w razie potrzeby. Nie pozwól, aby to się zagotowało! Albo pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
2
Podajemy przyozdobione kawałkami boczku lub koperkiem, a obok chrupiącego chleba. Do tego pasuje wytrawna róża lub lekkie czerwone wino; proponuję Beaujolais lub Pinot Noir.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Sos TeriakyiSos Teriakyi
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn