Proste Kotlety Schabowe Wolnoopadające
Proste kotlety schabowe Wolnoopadające to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 6 godzin i 10 minut. 1393 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka kotletów wieprzowych, ziemniaki, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Sunday Slow Cooker: Prosta Wieprzowina, Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina, oraz Kotlety Schabowe Wolnoopalające.
Instrukcje
Wymieszać śmietanę z zupy grzybowej, zupy z grzybów złotych, zupy cebulowej mix, brązowy cukier, sos Worcestershire, i wody w powolnej kuchence.
Wymieszać z cebulą, grzybami i ziemniakami.
Umieść kotlety wieprzowe w mieszaninie grzybowej, obracając się, aby pokryć obie strony.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin.
Łyżka sos grzybowy na kotlety wieprzowe i ziemniaki do serwowania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.