Proste ciasto sułtana i czekoladowe chipsy
Proste Sultanan i ciasto czekoladowe jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gluten / pszenica wolna proszek do pieczenia, kminek, rodzynki sułtanki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Patelnia zdrowe ciasto czekoladowe Chip Cookie z Candy Corn {pełnoziarniste, masło wolne + Super proste}, Tort Sułtański, oraz Old Fashioned Gotowane Ciasto Sułtańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180C / 177° / Gas mark 4.W mikserze elektrycznym rozgnieść masę z cukrem i nasionami kminku, aż będą blade i kremowe.
Jajka wymieszać, jeden po drugim z mąką.Rozbij czekoladę, jeśli jest w płycie, na małe chipsy-nie zetrzyj jej, jeśli chcesz grudek o przyzwoitej wielkości – i wymieszaj z mieszanką tortową wraz z sułtanatami.Zamień w dobrze nasmarowaną puszkę na ciasto z wyjmowanym dnem i piecz przez 30 minut lub do momentu, gdy szpikulec wyjdzie czysty.Chłodny na stojaku.