Proste Carnitas

Proste Carnitas
Proste Carnitas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 270 kalorii, 43g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mielony kminek, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Carnitas, proste, ale niesamowite!, Carnitas Caldo (Zupa Carnitas), oraz Kurczak Carnitas AKA Carnitas de Pollo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść łopatkę wieprzową, pomarańcze, cebulę, czosnek, sól koszerną, kminek, czarny pieprz i liście laurowe w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Usuń pianę, która wznosi się na górę. Przykryć luźno, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 1/2 godziny. Pozostawić wieprzowinę do ostygnięcia, przykrytą, w bulionie przez 1 godzinę. Mięso rozdrobnić dwoma widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje7
Ocena Zdrowia24
Magazyn