Prosta Prowansalska Tarta Warzywna

Prosta Prowansalska Tarta Warzywna
Przepis prosty prowansalska tarta warzywna jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 100 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta francuskiego 1 / 2X9-1/2-cala, feta, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta prowansalska, Pissaladiere (Prowansalska Tarta Cebulowa), oraz Prowansalska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. lekko mąki powierzchni roboczej, położyć arkusz ciasta się, i delikatnie toczyć, aż mierzy około 11 x 15 cali. Przesuń ciasto na blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem w odstępach około 1 cala. Delikatnie wymieszaj sardele w ratatouille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż ratatouille na cieście, do centymetra od granic. Rozłóż fetę na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
3
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ciasto będzie nadmuchane i rumiane (w tym na spodzie), 18 do 25 min. Przesuń na deskę do krojenia, posypać natką pietruszki i pokroić w kwadraty lub paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Rozmiar
2
na bazie ośmiu porcji, kalorii
1
70, tłuszcz
2
5, Kalorie Tłuszczowe
1
45, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
3, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
270, Cholesterol
6
105, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
4, Tłuszcz Wielonienasycony
2
0, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn