Prosta Prowansalska Tarta Warzywna

Prosta Prowansalska Tarta Warzywna
Przepis prosty prowansalska tarta warzywna jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 100 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta francuskiego 1 / 2X9-1/2-cala, feta, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta prowansalska, Pissaladiere (Prowansalska Tarta Cebulowa), oraz Prowansalska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. lekko mąki powierzchni roboczej, położyć arkusz ciasta się, i delikatnie toczyć, aż mierzy około 11 x 15 cali. Przesuń ciasto na blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem w odstępach około 1 cala. Delikatnie wymieszaj sardele w ratatouille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż ratatouille na cieście, do centymetra od granic. Rozłóż fetę na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
3
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ciasto będzie nadmuchane i rumiane (w tym na spodzie), 18 do 25 min. Przesuń na deskę do krojenia, posypać natką pietruszki i pokroić w kwadraty lub paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Rozmiar
2
na bazie ośmiu porcji, kalorii
1
70, tłuszcz
2
5, Kalorie Tłuszczowe
1
45, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
3, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
270, Cholesterol
6
105, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
4, Tłuszcz Wielonienasycony
2
0, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn