Prosecco Pop
Prosecco Pop wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płaskiego prosecco, cukru, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Brzoskwiniowe Prosecco, oraz Prosecco Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 30 sekund, zdjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Połączyć syrop cukrowy i prosecco.
Dodaj 1 lub 2 kawałki owoców do każdej z 8 form. Napełnij formy mieszanką prosecco i dodaj pop sticks; zamrozić około 4 godzin lub do twardości.