Prosecco Pop

Prosecco Pop
Prosecco Pop wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płaskiego prosecco, cukru, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Brzoskwiniowe Prosecco, oraz Prosecco Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 30 sekund, zdjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Połączyć syrop cukrowy i prosecco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
ProseccoProsecco
3
Dodaj 1 lub 2 kawałki owoców do każdej z 8 form. Napełnij formy mieszanką prosecco i dodaj pop sticks; zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn