Prosciutto Consommé z rukolą i melonem

Prosciutto Consommé z rukolą i melonem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Prosciutto Consommé z Arugulanem i melonem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz białka jaj, kantalupa, marchew, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli z melonem i Prosciutto, Grillowana Pizza Z Prosciutto, Melonem, Rukolą I Creme Fraiche, oraz Prosciutto Consomme z krewetkami i jajkami na bekonie.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża usuń skórę z prosciutto i pokrój ją na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Mięso prosciutto i tłuszcz pokroić na 1-calowe kawałki i grubo zmielić w maszynce do mięsa lub grubo posiekać w robocie kuchennym, pulsując kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
3
Przełożyć mieloną prosciutto i kawałki skóry do dużego garnka do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać marchewkę, cebulę, czosnek, nasiona kopru włoskiego i rozmaryn i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tłuszcz jest renderowany, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać zimną wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż bulion jest aromatyczny i zredukowany do 10 filiżanek, o 1 1/2 godziny. Odcedzić bulion do czystego garnka do zupy i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Odrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Odtłuścić tłuszcz z bulionu i wyrzucić. W średniej misce zagnieść mieloną wieprzowinę z białkami i sokiem z cytryny i wymieszać z zimnym bulionem prosciutto. Powoli doprowadzaj bulion do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina wieprzowiny całkowicie wzrośnie do góry. Delikatnie wymieszaj, aby usunąć wieprzowinę z dna garnka. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, bez zakłóceń, przez 15 minut. Za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej delikatnie usuń "tratwę" z bulionu i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ProsciuttoProsciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
SkimmerSkimmer
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Przełożyć sito gazą. Odcedzić consomm do rondla. Usuń pozostały tłuszcz z powierzchni. Przyprawić consomm solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Umieść kulki melona i wstążki prosciutto w 4 płytkich miseczkach do zupy i top z rukolą. Chochla 1 szklanka ciepłego consomm do każdej miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
MelonMelon
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn