Profiteroles z Ricotta Mascarpone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 851 kalorii, 18g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz śmietanę do ubijania, pastę czekoladowo-orzechową, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarta z serem Ricottan i Mascarpone, Tort Z Serem Mascarpone I Ricotta, oraz Fusilli Z Surową Cukinią, Mascarpone I Ricottą.
Wyłożyć ciężką dużą blachę do pieczenia za pomocą silpatu lub pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Połącz wodę, masło, 1 1/2 łyżeczki cukru i sól w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać mąkę i mieszać na średnim ogniu przez 1 minutę. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Rozbij 2 jajka do miarki. Użyj drewnianej łyżki, aby ubić jajka do ciasta, 1 na raz. Łyżka 10 lub 12 (1 1/2 cala) kopców ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie. Ubić Pozostałe jajko w małej misce, aby wymieszać. Delikatnie posmaruj jajko na kopertach ciasta (nie kapać jajka na blachę do pieczenia).
W średniej misce wymieszać mascarpone, ricottę, wanilię i pozostałe 3 łyżki cukru. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Za pomocą ząbkowanego noża odciąć wierzch ciasta i odstawić na bok. Wymieszać mascarpone i przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Przez Ciasto
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
W małej misce wymieszać czekoladę z orzechami laskowymi i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów Laskowych
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez około 30 sekund, aż się ogrzeje. Wymieszać mieszaninę. Łyżka SOS czekoladowo-orzechowy na szczycie wypieków.