Premier Cheesecake batony żurawinowe wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 140 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, brązowy cukier, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Żurawinowy Batoniki, Sernik Żurawinowy Batony, oraz Sernik Owsiany Żurawinowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj 13 x 9-calową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Mąkę, owies i brązowy cukier połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Cukierki Ratujące życie
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodać masło; wymieszać, aż będzie kruche. Mieszaj kęsy. Rezerwa 2 1/2 szklanki mieszanki kęsów do polewy. Palcem posypanym mąką wcisnąć pozostałą mieszaninę do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Beat serek w dużej misce miksera, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z Wermutu
5
Dodać słodzone mleko skondensowane, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii; wymieszać na gładką masę.
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
9
Piec przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przykryć; przechowywać w lodówce do czasu podania (do 1 dnia).