Rozkosz kaznodziei może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę kokosową, bitą polewę, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dorszowa Rozkosz, Berried Delight, oraz Cytrynowa Rozkosz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować i upiec białą mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania na patelnię 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Białych Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Wyjąć ciasto z piekarnika. Podczas gdy jeszcze gorące, za pomocą widelca narzędzia, poke otwory na całej górze ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Wymieszaj śmietanę z kokosa, słodzonego mleka skondensowanego i soku ananasowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Krem Kokosowy
Sok Ananasowy
4
Zalać wierzch gorącego ciasta.
5
Niech ciasto ostygnie całkowicie, a następnie mróz z bitą polewą. Przechowywać ciasto w lodówce
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.