Prawie Znane Krewetki Popcorn

Prawie Znane Krewetki Popcorn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać prawie słynny krewetki Popcorn spróbować. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru granulowanego, oleju roślinnego, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Popcorn-Crusted Popcorn Shrimp, Prawie Znane Pikantne Smażone Krewetki, oraz Anthony ' s Linguine kalmary i krewetki Pomodoro-zrób klasykę ze słynnej restauracji Houston w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 3 szklanki wody z lodem, cukier granulowany i 1 łyżeczkę soli w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać krewetki i odstawić 15 minut, następnie dobrze osuszyć i osuszyć. Wysuszyć miskę; powrót krewetki do miski i wrzucić z 1/2 łyżeczka Cajun przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubić mąkę, skrobię kukurydzianą, cukier cukierniczy, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki przyprawy Cajun i piwo w dużej misce, aby gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać krewetki, pepperoncini i papryki pieczone i mieszać aż równomiernie powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Rozgrzać 2 cale oleju roślinnego w holenderskim piecu na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. Praca w partiach, usunąć krewetki, pepperoncini i pieczone papryki z ciasta z łyżką szczelinową, przenieść do gorącego oleju i smażyć, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
6
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Podawać z klinami cytrynowymi, sosem koktajlowym i / lub sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
8
Zdjęcia Kang Kim

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn