Prawdziwe Pierniki

Prawdziwe Pierniki
Prawdziwy piernik może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, mąki, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Prawdziwe Pierniki, Prawdziwe Pierniki, oraz Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, przyprawy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Beat razem masło, melasa, brązowy cukier, jajka, i imbir w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż połączone. Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj w mieszance mąki, aż będzie gładka, następnie dodaj gorącą wodę i wymieszaj ,aż się połączą(ciasto może wydawać się zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
MasłoMasło
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż drewniany kilof lub szaszłyk włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 35 do 40 minut. Ostudzić do ogrzania na patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn