Praliny z bekonem z Nowego Orleanu

Praliny z bekonem z Nowego Orleanu
Przepis New Orleans Bacon Pralines można przygotować w około 1 godzinę i 55 minut. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 18 osób i kosztuje 64 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 4 g białka i 19 g tłuszczu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga soli kuchennej, ciężkiej śmietanki, brązowego cukru i orzechów pekan. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 13% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują praliny w stylu nowoorleańskim, praliny z maślanką i bekonem i Ah Shucks! Ostrygi BBQ z bekonem, jak robią to w Nowym Orleanie..

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: termometr cukierniczy
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż 1 blachę z brzegiem grubą folią, a drugą papierem pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Umieść ruszt do pieczenia nad wyłożoną folią blachą i ułóż plastry boczku obok siebie, ale tak, aby nie nachodziły na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec, aż będą chrupiące, od 15 do 18 minut. Gdy ostygnie, można go drobno posiekać i odłożyć na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu rozpuść 3 łyżki masła i 3 łyżki brązowego cukru, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodaj orzechy pekan i mieszaj, aż orzechy pekan zostaną nimi pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
8
Wylać na inną blachę bez wykładziny i piec na złoty kolor, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Ostudzić.
10
Umieść pozostałe 2 szklanki brązowego cukru w rondlu o pojemności 3 litrów, uważając, aby cukier nie dostał się na boki rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać śmietanę, pozostałe 2 łyżki masła i sól i gotować na bardzo małym ogniu (nie dopuścić do zagotowania), często mieszając gumową szpatułką, aż cukier się rozpuści, 10 do 15 minut. Za pomocą pędzla zanurzonego w zimnej wodzie zmyj kryształki cukru znajdujące się na ściankach patelni. Przymocuj termometr cukierniczy do rondla i gotuj syrop na umiarkowanie dużym ogniu, aż osiągnie temperaturę 236 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Zdejmij patelnię z ognia, pozostawiając termometr na miejscu i poczekaj, aż syrop osiągnie temperaturę 220 stopni F, od 1 do 2 minut. Używając gumowej szpatułki, wymieszaj boczek i orzechy pekan. Pracując szybko, upuść 1 łyżkę pralin na przygotowaną blachę wyłożoną pergaminem. Jeśli mieszanina zacznie twardnieć, umieść ją z powrotem na kuchence na umiarkowanie małym ogniu i pozwól jej się stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Pozostaw praliny do czasu, aż stwardnieją, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn