Pralinowo-dyniowy tort to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin Pie spice, mąka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Pumpkin Praline Torte, Pralinowy Tort Dyniowy, oraz Pumpkin Praline Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ugotować w rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Ubić jajka, cukier i olej na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodać dynię i wanilię; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Wanilia
5
Połączyć mąkę i 4 kolejne składniki; dodać do mieszaniny dyni, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych cakepans.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Mąka Uniwersalna
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne warstwy ciasta w patelniach na stojakach z drutu 5 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu, pralinki do góry; rozprowadzić równomiernie polewą bitą śmietaną. Wierzch z pozostałą warstwą, pralinki do góry, a pozostałą bitą śmietaną rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Funtów Jeżyn (około
8
Ciasto posypać posiekanymi orzechami pekan. Przechowywać w lodówce.