Pralinka-Tort Dyniowy

Pralinka-Tort Dyniowy
Pralinowo-dyniowy tort to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin Pie spice, mąka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Pumpkin Praline Torte, Pralinowy Tort Dyniowy, oraz Pumpkin Praline Torte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ugotować w rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do 2 natłuszczonych 9-calowych okrągłych tortów; posypać równomiernie 3/4 szklanki orzechów pekan. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Ubić jajka, cukier i olej na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Dodać dynię i wanilię; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
WaniliaWanilia
5
Połączyć mąkę i 4 kolejne składniki; dodać do mieszaniny dyni, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych cakepans.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne warstwy ciasta w patelniach na stojakach z drutu 5 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu, pralinki do góry; rozprowadzić równomiernie polewą bitą śmietaną. Wierzch z pozostałą warstwą, pralinki do góry, a pozostałą bitą śmietaną rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Ciasto posypać posiekanymi orzechami pekan. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn