Praline Peach Cobbler
Praline Peach Cobbler może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać oryginalną mieszankę, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Praline Peach Cobbler, Jeżyna-brzoskwiniowy brukowiec z praliną-Pekan Streusel, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wymieszać okruchy krakersów, pekan, brązowy cukier i masło. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Ułóż brzoskwinie na skórce.
Posypać cynamonem-cukrem. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, cukier granulowany i mleko; wlać brzoskwinie.
Piec 45 do 50 minut lub aż złoty.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numer 5 z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5