Południowoindyjskie Curry Warzywne

Południowoindyjskie Curry Warzywne

Instrukcje

1
wklej formularze. Gotować w dużym garnku na średnim ogniu do aromatycznego, często mieszając, o
2
10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj pastę pomidorową. Gotować, aż mieszanina zacznie ciemnieć i brązowieć, mieszając
4
często o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj bulion, brązowy cukier, liście limonki i kardamon. Dusić 10 minut, często mieszając i skrobanie się rumiane kawałki. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Ochłodzić, przykryć i schłodzić. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.
6
Dodać słodkie ziemniaki, ziemniaki russet, kokos, marchew, pomidory, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do mieszaniny w garnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu. Przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Liście LimonkiLiście Limonki
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
7
Dodaj szpinak, w razie potrzeby, i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić liście limonki i kardamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak RussetZiemniak Russet
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Przenieść curry do miski; udekorować kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Liście LimonkiLiście Limonki
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
9
Transfer curry to bowl; garnish with cilantro and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn