Południowo-Zachodnia Zupa Z Czarnej Fasoli
Południowo-zachodnia zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 50 minut. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką zmielony kminek, cebulę, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Południowo-Zachodnia Zupa Z Kurczaka Z Czarnej Fasoli, Południowo-Zachodnia Zupa Z Kurczaka Z Czarnej Fasoli, oraz Południowo-Zachodnia Zupa Z Kurczaka Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
W dużym nieprzywierającym rondlu podsmaż paprykę, seler i cebulę na oleju do miękkości.
Dodaj fasolę, bulion, pomidory, papryczki chili i kminek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut lub do zgęstnienia.
Podziel ryż na sześć misek do zupy; na wierzch z zupą i kwaśną śmietaną.