Południowo-Zachodni Grillowany Stek Z Flanki
Southwestern Grillowany stek Flank jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka chili w proszku, stek z boku, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Grillowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Stek Z Flanki.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu ze steku.
Połącz paprykę i 4 kolejne składniki; natrzyj obie strony steku.
Stek umieścić w naczyniu; przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć stek z grilla; odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.