Powolny i łatwy bulion wołowy

Powolny i łatwy bulion wołowy
Powolny i łatwy bulion wołowy to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 0 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Za 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 23 godziny. Działa dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 9%, to danie można poprawić. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Łatwy Domowy Bulion Wołowy, 365 dni powolnego gotowania: dla łatwej, Wolnowarowej koreańskiej wołowiny, oraz 365 dni powolnego gotowania: dla łatwej, Wolnowarowej koreańskiej wołowiny.

Instrukcje

1
Połącz kości i wodę w dużym garnku. Doprowadź mieszaninę do wrzenia. Utrzymuj niski poziom wrzenia przez 24 godziny, dodając wodę, aby kości były zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Usuń i wyrzuć kości. Pozostaw mieszaninę na wolnym ogniu przez kolejne 21 do 22 godzin. Odcedź płyn przez durszlak o drobnych oczkach i wróć do garnka. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się do około 2 litrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Przenieś zapas do pojemników bezpiecznych dla ciepła; zamrozić. Po zamrożeniu powinny istnieć trzy łatwo rozpoznawalne warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Usuń i wyrzuć górę-większość z tych trzech warstw. Rozmrozić pozostałą część do użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W23 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn