Powolne Gotowanie Mięsisty Włoski Sos Spaghetti

Powolne Gotowanie Mięsisty Włoski Sos Spaghetti
Wolno gotujący mięsny włoski sos Spaghetti jest bezglutenowe i bezmleczne SOS. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 24. Jeśli masz pieprz, mieloną wołowinę, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sos Spaghetti Włoski Wolnowar, Mięsisty Sos Spaghetti, oraz Mięsisty Sos Spaghetti.

Instrukcje

1
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, gotować kiełbasę, cebula, grzyby i czosnek na średnim ogniu o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
2
Mieszankę kiełbasy łyżka do kuchenki. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn