Powolne gotowanie ciepły Karczoch i Krab Dip

Powolne gotowanie ciepły Karczoch i Krab Dip
Slow-Cooker ciepły Karczoch i Krab Dip jest pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 34. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz świeżo parmezan, śmietanę, grudkę krabów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow-Cooker Karczoch-Krab Spread, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 2 1/2 - do 3 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem krakersów, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 2 godziny.
3
Dip podawać na ciepło z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia2
Magazyn