Powolna Kuchenka Pierś Indyka Z Sosem
Powolna kuchenka pierś indyka z sosem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 40g białka, oraz 9g tłuszczu. 49 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka, sos żurawinowy jagodowy, mieszanka farszu chlebowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Wolno Gotująca Pierś Z Indyka, Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka, oraz Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i seler w gorącym maśle, aż cebula są przezroczyste, o 8 protokół; zdjąć z ognia.
Umieść plastikową wkładkę do powolnej kuchenki w 6-litrowej wolnej kuchence.
Do woreczka wkładamy suchy farsz chlebowy i posypujemy chlebem zawartością opakowania przyprawowego. Ugotowaną cebulę i seler, sos żurawinowy, 1/2 szklanki roztopionego masła, bulion z kurczaka i 1/2 łyżeczki soli wymieszać z dressingiem, uważając, aby nie przebić torebki.
Pierś indyka opłukać i osuszyć papierowymi ręcznikami; pierś indyka doprawić 1/2 łyżeczki soli. Wciśnij mieszankę opatrunkową do krawędzi kuchenki i połóż pierś indyka w wolnej kuchence z wyskakującym zegarem skierowanym w górę.
Gotować na wysokiej, aż pop-up timer w piersi indyka wyskakuje, 4 do 4 1/2 godziny.
Przełożyć pierś z indyka na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut przed podaniem.
Przełożyć sos do miski i podawać razem z indykiem.