Powolna Kuchenka Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj powolnego gotowania Bolognese. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 193 kalorie, 17g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pasty pomidorowej, oliwy z oliwek, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Powolna Kuchenka Sos Boloński, Wolnowar Dwa Mięso Bolognese, oraz Powolna Kuchenka Grzyby Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać marchew, cebula, i czosnek do miękkości, o 10 protokół.
Umieść mieloną wołowinę na patelni i gotować i mieszać, rozbijając mięso, jak gotuje, aż rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu z patelni i wlać 1 szklankę mleka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż mleko jest wchłaniany, o 15 protokół.
Umieść mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence i ustaw kuchenkę na wysoką. Wymieszaj zmiażdżone pomidory, pastę pomidorową, sól, pieprz, bazylia, oregano i płatki czerwonej papryki i gotuj przez 2 godziny.
Wymieszać w 1/2 szklanki mleka i parmezanu, dobrze wymieszać i gotować jeszcze 2 godziny.